groothandel voor bier

Heb jij de opdracht gekregen om een leuke borrel te organiseren voor collega’s, vrienden, familie of misschien wel je sportteam? Dan kun je ongetwijfeld wel wat inspiratie gebruiken. Want hoe maak je hier nou een originele en onvergetelijke avond van? Nou, met een high wine of beer! Wij leggen uit waarom en hoe je dit organiseert. 

Een activiteit breekt het ijs

Vooral als je een borrel organiseert met een groep mensen die elkaar nog niet zo goed kent, is een activiteit een leuke manier om het ijs te breken. Door samen iets te doen, heb je namelijk direct een gespreksonderwerp. Zo leer je elkaar sneller kennen en zal het niet snel stil vallen. Maar ook met mensen die je wel goed kent, is het proeven van goede wijn en bijzondere biertjes natuurlijk een leuke bezigheid. 

Voor ieder wat wils

Natuurlijk heeft iedereen een andere smaak. Daarom is het belangrijk dat er voor ieder wat wils is. Bij een high wine ga je voor zowel frisse als droge, fruitige en vollere wijnen. Misschien dat je zelfs wel een bubbeltje toe kunt voegen! Ook bij een high beer kies je voor een brede selectie aan verschillende smaken. Begin altijd met lichte wijn of bier en ga daarna over op een steeds zwaardere variant. Hierbij is het natuurlijk leuk om voor biertjes en wijnen te kiezen, die je niet in iedere supermarkt vindt. Ga bijvoorbeeld eens naar een groothandel voor bier of wijn groothandel of laat je adviseren in de slijterij. Vraag ook meteen om achtergrondinformatie, zodat je tijdens de borrel over ieder drankje iets leuks te vertellen hebt. 

De lekkerste hapjes

Het verschil met een normale bier of wijnproeverij zijn natuurlijk de hapjes. Waar het bij een proeverij puur om de drank gaat, zijn de hapjes bij een high beer of wine een belangrijk onderdeel. Bij ieder drankje wordt een ander hapje geserveerd dat hier perfect mee samengaat en de smaken bovendien versterkt. Daarnaast vormen de hapjes natuurlijk een mooie tegenhanger tegen de alcohol. Zo voorkom je dus meteen dat de borrel té gezellig wordt!